Tlf.: +45 40 11 39 62
Mine behandlinger

STJERNEMASSAGE tilbyder følgende behandlinger til gavn for krop og sjæl:

Massage - Gua Sha - Cupping - MuscleCup (R) - Naturligt ansigtsløft

 

KLASSISK MASSAGE er den traditionelle allround behandling af fødder, ben, sædemuskler,lænd, ryg, skuldre, nakke, hænder, arme, ansigt og hovedbund. Mave kan tilvælges.

Denne behandlende massage kan gives blidt eller dybtgående efter kundens ønske.

DELMASSAGE er udpluk fra klassisk massage efter kundens ønske.

Det er oftest brugt som sportsmassage eller til behandling af skader eller lokale smerter.

GRAVIDMASSAGE er klassisk og delmassage, hvor den gravide har mulighed for at ligge på maven på en speciel pude med plads til både mave og barm.

ANSIGTS- OG HOVEDBUNDSMASSAGE er en beroligende massage, hvor ansigt og hovedbund masseres i dybden som ansigtszoneterapi eller trykpunktmassage.

PEELING er rensning af huden med en scrub med havsalt. Det er også med til at stimulere blodomløbet i overhuden.

ANTI CELLULIE BEHANDLING mod appensinhud kan udføres med massage og cupping.

HOT SHELL MASSAGE er en afstressende massage med varme muslingeskaller. Den er i store træk lige som klassisk massage og kan med fordel kombineres med Peeling. Ren luksus mod stress.

Afsæt gerne minimum 60 minutter til klassisk massage og Hot Shell massage for at få det optimale udbytte af behandlingerne.

Ved de øvrige behandlinger vil jeg normalt anbefale op til 60 minutter.

 

Gua Sha kendes af de fleste i Kina, hvor det flittigt bruges til mange lidelser.

Det er en form for skrabning på huden med redskaber, som for eksempel poleret horn, der med gentagne strøg stryges på hudens overflade. Herved sker der en reaktion med hurtig varme i området og øger cirkulation af blod og vævsvæsker under huden og i musklerne.

Gua Sha er godt mod f.eks. migræne, spændingshovedpine, muskel- og ledsmerter, bihulebetændelse og forkølelse.

Gua Sha fremmer den vitale energi (chi), blodcirkulationen i området øges og stagneret blod og lymfevæske fjernes.

Gua betyde "gnide" eller "skrabe" og Sha er navnet på den karakteristiske røde farve, som opstår, når man skraber huden. Under behandlingen vil huden typisk ændre farve til rød, blå eller endda lilla. Dermed afslører behandlingen præcis, hvor muskelspændingerne og smerterne sidder. Klienten kan dermed ved selvsyn se, hvilke muskler og sener, det drejer sig om.

Det er på ingen måde farligt eller usundt, men kan ligefrem være en lettelse for klienter, der har døjet med smerter gennem længere tid.

Misfarvninger forsvinder normalt efter 3-5 dage. Det er vigtigt at drikke rigeligt vand for at skylle affaldsstofferne ud af kroppen.

 

Cupping er påsætning af "cupper" i forskellig størrelse, der suges fast på huden ved hjælp af undertryk. Det primære formål er, at øge blodgennemstrømningen og at opløse myoser samt fjerne affaldsstoffer i bindevævet.

Cupping er specielt velegnet til lidelser, hvor der er smerter, kredsløbsproblemer samt muskelspændinger.

Cupping kan også være effektivt, hvis du døjer med f.eks. hovedpine, betændelse i Achillessenen, frossen skulder, tennis- og golfalbue, heling af skader, arvæv, rynker og cellulitis.

Cupping kan også bruges til at øge sportsfolks præstationer.

Cupping er en del af sygeplejeuddannelsen i flere østeuropæiske lande.

 

MuscleCup (R)-behandling er et nyt og spændende behandlingskoncept fra Danmark, som er udviklet til at forbedre musklernes hurtighed, præstation, styrke og restitutionstid.

Behandlingsformen er udviklet af akupunktør og cuppingterapeut Bo Stentoft, som har mere end 30 års erfaring inden for styrketræning og asiatisk kampsport.

MuscleCup (R) er patenteret og et registreret varemærke.

Behandling med cupping blev for alvor kendt under OL. Her bemærkede tilskuerne de røde mærker fra cupperne på svømmeren Michael Phelps, der benyttede sig af cupping til at forbedre sin præstation.

Store cupper placeres over de valgte muskler og et kontrolleret vakuum i cupperne trækker ud i musklerne, som udvides, hvilket øger blodgennemstrømningen.

Efter behandlingen føles kroppen dejlig let. Muskelstyrken øges straks og resultatet holder ca. en uge.

MuscleCup (R)-behandling er et perfekt supplement til din træning.

 

Kosmetisk ansigts-cupping øger blodcirkulationen, udskiller affaldsstoffer og tilfører ilt og næring til cellerne. Huden bliver mere smidig, glat og sundere at se på. Fine linjer og rynker vil løfte sig og ansigtet vil få mere glød.

Denne type behandling hører under kategorien "naturligt ansigtsløft".

Det skal understreges, at det ikke kan sammenlignes med Restylane og Botox, som lammer nerverne i ansigtet!

Kosmetisk ansigts-cupping gør det modsatte og skaber bevægelse og liv i ansigtet, afslapper muskulaturen, holder huden elastisk, tilfører næring og ilt til hud, bindevæv og muskler.

Ansigtsbehandling kan også udføres med let Gua-Sha og/eller suppleres med ansigtsmassage i form af ansigts-zoneterapi.